Blandet

Hike My Heart Out er blevet nomineret…

Nordic Outdoor Blogger Award 2017

Min første nominering! Er jeg stolt? Ja, det kan I bande på, jeg er. Bloggen er nemlig en stor passion for mig, og derfor håber jeg også, at I vil stemme på mig, så jeg får muligheden for at kalde mig Danmarks bedste outdoor blogger 🙂

Hike My Heart Out er blevet nomineret til Nordic Outdoor Blogger Award 2017! Det er jeg selvfølgelig både glad og stolt over. Bloggen betyder nemlig rigtig meget for mig efterhånden. Det er mit frirum, hvor jeg kan dykke ned i min passion for at vandre og skrive. Samtidig synes jeg, at det er fedt at sprede budskabet om vandring og dele ud af mine erfaringer til glæde for andre.

Men det tager også rigtig meget tid at skrive indlæg og holde bloggen ved lige. Derfor er det virkelig fedt at blive anerkendt for det arbejde, jeg lægger i bloggen. For mig betyder det nemlig også rigtig meget, at det indhold jeg leverer til bloggen har en vis kvalitet. Når man laver noget, man synes er fedt, vil man også bare gerne lægge mange kræfter i det. Det håber jeg også skinner igennem i det indhold, jeg laver. Nomineringen til Nordic Outdoor Blogger Award er altså ikke “bare” en konkurrence, men også et klap på skulderen, der giver mig tro på, at Hike My Heart Out rent faktisk er en god idé. Det jeg ønsker allermest er jo, at bloggen inspirerer, giver information og hjælper andre i gang med at vandre.

Det var i hvert fald grundtanken bag Hike My Heart Out, da jeg startede bloggen op for små ni måneder. Inspirationen kom efter en fantastisk vandreferie på Tenerife. Siden er bloggen så småt vokset med indlæg fra både Picos de Europa i Spanien, Slovenien og selvfølgelig Yosemite, hvor min kærlighed til vandring voksede og hvor jeg fandt ud af, hvor meget mening det giver at vandre.

Stem på Hike My Heart Out

For at vinde kræver det bare en masse stemmer, så det håber jeg, at I har lyst til at hjælpe mig med via linket til Nordic Outdoor Blogger Award her. Så lover jeg at blive ved med at skrive en masse gode og inspirerende indlæg om vandring 🙂 Virkeligheden er dog, at jeg slet ikke kan lade være. Så uanset, om jeg vinder eller ej, så bliver jeg ved med at vandre og fortælle om mine oplevelser her på bloggen.

Den danske outdoor blog med flest stemmer går efterfølgende videre til finalen i Nordic Outdoor Blogger Award 2017. Her skal der dystes mod outdoor blogs fra Norge, Sverige og Finland. Det bliver helt bestemt et meget skarpt felt, men det vil være mig en ære at komme så langt.

Og hey, så er det da egentlig også et ret fedt koncept, at der nu også er en award for danske outdoor blogs. Det siger måske noget om, at der er en tendens til mere outdoor-liv i Danmark, og det kan jeg jo kun bakke op om 🙂

Tak for din stemme og tak fordi, du læser med!

Du kan afgive din stemme til Hike My Heart Out her.