Kontakt

Kontakt HIKE MY HEART OUT

På hikemyheartout.com handler det om at gøre vandring lettere og give inspiration til at komme ud med vandrestøvlerne. Derfor skal du være velkommen til at kontakte HIKE MY HEART OUT, hvis du har nogle spørgsmål.

Måske kunne du godt tænke dig at vide mere om de steder, jeg har vandret? Eller måske har du nogle spørgsmål omkring vandring generelt. Uanset hvad, kan du altid skrive en mail til mig på hikemyheartout@gmail.com, eller du kan sende mig en besked i kontaktformularen herunder.

Du kan selvfølgelig også altid finde mig på de sociale medier, hvor jeg deler billeder, tips og nyttig viden.

Følg mig på Instagram

Følg mig Facebook

 

 

Samarbejde med hikemyheartout.com?

Ønsker du eller din virksomhed at lave et samarbejde med HIKE MY HEART OUT? Jeg er åben for alle slags samarbejder, der giver mening for både jer og hikemyheartout.com.

Som journalist har jeg skriveredskaberne i orden, og jeg har stor erfaring med at lave værdifuldt indhold til forskellige målgrupper. Med mit nichesite inden for vandring og aktive rejser, kan jeg nå ud til en specifik målgruppe, der interesserer sig for outdoorliv, rejser, natur og vandring. Tøv ikke med at kontakte mig for at høre om mulighederne.